Tävlingsanmälan

TÄVLINGSANMÄLAN

 

TÄVLINGENS RAMAR OCH KATEGORIER

 

Vi vill främst fokusera på att ni som tävlar samt de som besöker Imagine this! ska ha det kul och göra ert bidrag till en stor upplevelse. Typriktigheter i de stilar som nämns i våra olika kategorier har vi därför inget stort fokus på. En riktigt god, välgjord öl behöver inte stoppas in i en liten box av regler. Här fokuserar vi och juryn på att det ska smaka gott, se gott ut, att paketeringen av ditt öl och historien bakom stämmer väl med budskapet och att ditt tävlingsbidrag sticker ut på alla bra sätt tänkas kan. Go crazy men gör det med kvalitet som fokus på ditt öl.

 

Alla som ställer ut får delta med en eller flera öl. Du som ställer ut måste ha minimum 18 liter öl, helst mer för att bjuda på till besökarna/tävla per öl. Räknar du med att ditt öl kommer vara en riktig hit kan det vara läge att ta med det dubbla. Vi kommer använda glas med en 10 cl markering på som gäller för ett smakprov, vänligen håll er till den gränsen. Självklart får samma besökare komma tillbaka flera gånger för nytt smakprov!

 

Att ställa ut kostar 150 kr per person oavsett om du har ett eller flera öl anmält till valfri/a kategori, då ingår: kaffe samt bulle vid inlastningen, en lunchbiljett samt en hemlig gåva. Vi kommer även ha riktigt bra föreläsningar som ingår i biljettpriset för alla besökare. Ni får vara max två personer per montern som hjälps åt och tävlar tillsammans med samma bidrag.

 

Juryn i respektive kategori bedömer varje bidrag i sin kategori på plats. Du som tävlar får alltså chansen att även få feedback på dina bidrag direkt under festivalen oavsett om du blir medaljör eller ej.

 

Ett mindre kylrum finns på plats för förvaring av din öl om du behöver det. Vänligen märk tydligt upp din öl som ska kylförvaras.

 

---

 

TIDER

 

Inflyttning

 

Du kan hämta ut din utställarbricka samt göra ordning din monter. För dig som tävlar i Designtävlingen ska även dina flaskor/burkar lämnas in för utställning.

 

Fredag mellan 17.00 - 19.00 Folkets Hus

 

Lördag mellan 08.00 - 10.00

 

Alla utställare ska vara på plats och klara 11.00 då vi samlas för en genomgång

 

 

Utflyttning

 

Festivalen stänger 18.00 och din monteryta ska vara återställd i ursprungligt skick senast 19.00. För dig som behöver kan du förvara din monterutrustning på ett uppmärkt område i Folkets Hus till söndagen. Lokalen är låst från 19.15 fram till söndag 10.00, vi ansvarar ej för värdesaker.

 

Du kan använda kylen för förvaring av ev. överbliven öl.

 

Under söndagen är lokalen öppen mellan 10.00-12.00 för utflyttning av ev. resterande förvarade saker.

 

Du anmäler dig som tävlande HÄR

 

 

Du kommer få mail med mer info om tävlingen när du är anmäld.

 

KONTAKT:

Veronica Lindroos. Festivalgeneral Imagine This!

veronica@maltmagnus.se

 

FACEBOOK | INSTAGRAM

Copyright @ All Rights Reserved

Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera